360-studio’s huren

Uw producten vastleggen met een goede belichting, egale achtergrond en in 360 graden? Voor elke wens hebben wij een passende oplossing. Bestel één van onze verplaatsbare 360-studio’s of huur de XL-studio in Hoogeveen. Hieronder een overzicht van alle opties.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Composer – Mode360

De Composer van Mode360 is een compacte 360-studio met ingebouwde verlichting en draaiplateau. Ideaal voor het haarscherp vastleggen van sieraden, horloges en soortgelijke producten. De maximale afmetingen van het object bedragen 15 x 15 x 15 cm. Het maximale draaggewicht bedraagt 5 KG.

U vraagt hier vrijblijvend om meer informatie.

Composer

Jumbo – Mode360

De Jumbo van Mode360 is een ruime 360-studio met ingebouwde verlichting en draaiplateau. Ideaal voor het haarscherp vastleggen van kleding, schoenen en soortgelijke producten. De maximale afmetingen van het object bedragen 50 x 50 x 70 cm. Het maximale draaggewicht bedraagt 35 KG.

U vraagt hier vrijblijvend om meer informatie.

Mobiele container

De mobiele container van Foto360XL is een grote 360-studio met ingebouwde verlichting en draaiplateau. Ideaal voor het haarscherp vastleggen van fietsen, motors, stoelen en soortgelijke producten. Het draaiplateau heeft een doorsnede van 1,80 meter. Het maximale draaggewicht bedraagt 1.500 KG. Bekijk de video.

U vraagt hier vrijblijvend om meer informatie.

XL-studio

De XL-studio van Foto360XL is een zeer grote 360-studio met ingebouwde verlichting en draaiplateau. Ideaal voor het haarscherp vastleggen van auto’s, bedden, machines en soortgelijke producten. Het draaiplateau heeft een doorsnede van 5 meter. Het maximale draaggewicht bedraagt 5.000 KG. Onze studio bevindt zich in Hoogeveen.

U vraagt hier vrijblijvend om meer informatie.

Van Gent